Solceller til boligforeninger

Hvorfor er solceller til boligforeninger en god idé?

En boligforening har stor glæde af solceller, da det er muligt for beboerne at få glæde af solens energi og nedsat el regning. Det er muligt med det rette setup, at lave et el-regnskab, så alle beboerne får ligelig del i besparelsen fra solcellerne, hvilket vi gerne vil mødes og informere mere om.

Vi har allerede flere boligforeninger som kunder, og det er muligt f.eks. at vise solcelleanlægget på en info skærm i hovedafdelingen, så alle besøgende kan se boligforeningens samlede elproduktion fra alle solcelleanlæggene et samlet sted.

Hvad kan en boligforening forvente at spare?

Hvis I overvejer at investere i solceller, har formentlig også overvejet et batterisystem. Vi står klar med vores ekspertviden til at finde frem til den bedste løsning til jeres boligforening.

Uden batterilager er den gennemsnitlige udnyttelse af solcellernes produktion på 40 %. Udover at spare på elregningen kan man også forvente lidt for salget af overskudsstrøm. 

Det kan godt være en fordel at lave et anlæg der er øst – vest vendt, da man ofte vil kunne opnå et højere egetforbrug af sin solcellestrøm og bruge mere imens solen skinner.

Det er muligt at kombinere anlægget med et større batteri, for at den kan købes når elprisen er billig og bruges i boligforeningen når den er dyr, ligesom strømmen der ikke bliver brugt, så kan gemmes til aftenen og natten. Dette er især smart, når der er forhøjede tariffer i vinterhalvåret.

Er det muligt at udnytte boligforeningens fællesforbrug som vaskehus, fælleshus, udendørsarealer og lignende. Dette kan få dækket deres elforbrug med solceller og batteri, og en stor økonomisk samt miljømæssig besparelse kan opnås, med det korrekte setup.

Dette vil vi gerne fortælle mere, hvis et solcelleanlæg virker interessant for jer. Tag kontakt til os i dag.

Referencer til solceller til boligforeninger

Vurder potentialet ved solceller

Lad en el-ingeniør regne på det for dig!

Få en præcis vurdering af potentialet for et solcelleanlæg til jeres erhverv. Dette bliver gjort ved at lave en udregning i PVSOL, som kan give jer indsigt i estimeret produktion, tilbagebetalingstid og meget mere. Alt dette bliver samlet i en omfattende rapport, der giver jeres virksomhed den bedst mulig indsigt til at træffe den bedste beslutning.

Tag kontakt til os i dag for at starte samarbejdet mod en grønnere fremtid med solceller.

Stor nok til at betjene dig, lille nok til at kende dig

Risskov Teknik og Solar

LAGERSALG!

Få et 6,5 kW Sonnen anlæg med batteri og fuld standardmontage til kun 

89.799,-* inkl. moms


*vilkår & betingelse er gældende.