Solceller til lager og produktions bygninger

Hvorfor er solceller til lager og produktions bygninger en god ide?

Bliv klar til CO2 afgifter

Det er muligt at bidrage til den grønne omstilling ved at nedsætte sin CO2 udledning direkte med solceller. Hvis i har stor overskuds strøm, kan i montere elbils ladere til medarbejderne, som kan tilbydes at lade deres elbiler med den grønne CO2 neutrale strøm, imens de er på arbejde. Med solceller forbedrer i jeres CSR værdi i virksomheden og giver et stærkt grønt signal af dennes profil.

Design efter behov, ikke regler

Solcelleanlæg anlæg har ingen øvre størrelses begrænsning, men det vigtigste er at dække den del af strømmen direkte imens den bruges, hvilket ofte er i dagstiderne, hvor vi er på arbejde, og netop der hvor solen skinner. Overskudsstrømmen som er afgiftsfri, sælges til nordpool´s spotpris som i marts 2023 var 73 øre/kWh og dermed får man gavn af hver kWh der laves på solcelleanlægget.

Direkte afskrivning og DSG lån

Når solcelleanlægget monteres på jorden eller taget og på et stativ, så er det et driftsmiddel og kan afskrives direkte med 25% årligt. Det bliver også mere og mere normalt at når ejendommens værdi skal vurderes, kommer indtægten fra solcellernes produktion oven i bygningens værdi, som dermed bliver højere. Det er endda muligt at optage grønne SDG lån.

Referencer til lager og produktions bygninger

Vurder potentialet ved solceller

Lad en el-ingeniør regne på det for dig!

Få en præcis vurdering af potentialet for et solcelleanlæg til jeres erhverv. Dette bliver gjort ved at lave en udregning i PVSOL, som kan give jer indsigt i estimeret produktion, tilbagebetalingstid og meget mere. Alt dette bliver samlet i en omfattende rapport, der giver jeres virksomhed den bedst mulig indsigt til at træffe den bedste beslutning.

Tag kontakt til os i dag for at starte samarbejdet mod en grønnere fremtid med solceller.

Stor nok til at betjene dig, lille nok til at kende dig

Risskov Teknik og Solar

Growatt Pris match

Indhent et billigere tilbud fra en konkurrent på et Growatt solcelleanlæg, og vi matcher prisen på samme system.

Tilbud er gældende for fuld installation.