Interesseret i hybridanlæg?

Solceller med Batteri

Vil du gerne spare penge på din elregning og samtidig gøre noget godt for miljøet? Så er solceller med batteri fra Risskov Teknik og Solar det helt rigtige og sikre valg for dig.

God i hverdagen

Risskov Teknik og Solar
Afspil video om Risskov Teknik og Solar

Fordele ved investering i solceller med batteri

Øget energiudnyttelse

Øget energiudnyttelse

Batteriet kan hjælpe dig med få brugt mere af energien, som produceres fra dit solcelleanlæg direkte i huset. Hvis du er opmærksom på, at en stor del af dit forbrug ligger udenfor solskinstimerne, så vil batteriet være en god investering til dit solcelleanlæg.

Undgå høje elpriser

Undgå høje elpriser

Priserne på strøm varierer meget i vintermånederne, og her er det stadig muligt at få gavn af batteriet, selvom solen ikke skinner.

Ved at indstille dit batteri i vintermånederne til at oplade om natten, kan du gemme det til forbruget i de dyreste timer på dagen, så du undgår de højeste elpriser på dagen.

Nødsstrømsforsyning

Nødstrømsforsyning

Med tilføjelsen af et batteri til dine solceller har du også muligheden for at forsyne dit hus i tilfælde af elnettet er nede. Dette vil kunne gøres med en udvidelse til din eltavle.

Vi kan tilbyde hjælp med

Opdag fordelene ved hybridanlæg hos Risskov Teknik & Solar.
Vi tilbyder specialiseret hjælp og ekspertise inden for hybridanlæg,
der kombinerer solceller med batterilagring.

Ved at integrere solenergi i et hybridanlæg kan du opnå større pålidelighed,
fleksibilitet og uafhængighed af traditionelle energikilder.

Nødstrøms-forsyning

Ved investering i et batteri kan du overveje at udvide dit anlæg med en Back Up Box. Dette giver dit hus muligheden for at være forsynet i tilfælde af elnettet er nede. 

Med et elnet som i højere og højere grad bliver forsynet af variable energikilder, er det usikkert om vi kan have den samme forsyningssikkerhed i fremtiden. Du kan fremtidssikre dit hus mod afbrydelser i elnettet med denne yderligere udvidelse til dit solcelleanlæg.

Nødstrømsforsyning

Overvågning igennem app

Vi hjælper dig med at komme godt i gang med dit nye solcelleanlæg ved at få opsat dit system til fjernovervågning. Dette giver dig muligheden for at følge med i dit solcelleanlægs produktion, hvor end du er. 

Hvad Kan Man Forvente At Spare Med Solceller Med Batteri?

Med et solcelleanlæg der laver den samme produktion som dit årlige forbrug og et batteri til at dække dit forbrug udenfor solskinstimerne kan man forvente at spare omtrent 70 procent på sin elregning.

Hvis dit solcelleanlæg producerer mere strøm end du bruger i øjeblikket, kan overskuddet sælges tilbage til nettet. Dette giver dig mulighed for at tjene penge på overskudsproduktionen fra dit solcelleanlæg. Dette kaldes også “netto-måling”.

I marts 2023 var gennemsnittet 73 øre/kWh solgt til nettet.

Se spotpris live

I vintermånederne kan der være mangel på solenergi til at få opladet batteriet. Det er dog stadig muligt at få gavn af batteriet ved at oplade det om natten til forbrug i de dyreste timer.

Nogle netselskaber har en forhøjet transportpris på el op til 1,69 kr. pr. kWh fra kl. 17 til 21 i månederne fra oktober til marts. Oveni det ligger du også elpris og afgifter.

Find dit netselskab

Først bruges den producerede strøm fra solcellerne direkte i huset, og når det er dækket, så begynder batteriet at blive opladet.

Huawei solceller med batteri

Er du i tvivl?

Lad en el-ingeniør regne på det for dig!

Få en præcis vurdering af potentialet for et solcelleanlæg, herunder estimeret produktion og tilbagebetalingstid. Disse vurderinger vil blive samlet i en omfattende rapport, der giver dig den bedst mulige indsigt.

Kontakt os i dag for at få flere oplysninger eller læs mere om, hvad rapporten indeholder.

Vores proces

Tryghed og gennemsigtighed

Vores installationsproces er designet til at sikre, at du får den bedste løsning til dine energibehov og en problemfri oplevelse fra start til slut.

Når du vælger os til at installere dit solcelleanlæg, går vi grundigt igennem en proces, der omfatter nøje planlægning, professionel installation og omhyggelig testning for at sikre, at dit anlæg fungerer optimalt og effektivt.

Fra ønske til solcellestrøm i stikkontakten

Ønsker du at vide mere?

Kontakt os i vores telefontid fra kl. 10 til 16 man-tors og fre kl. 10-14, eller udfyld vores kontaktformular og vi vender tilbage til dig. Find os i det daglige på Sommervej 8, 8210 Århus V.

Stor nok til at betjene dig, lille nok til at kende dig

Risskov Teknik og Solar

LAGERSALG!

Få et 6,5 kW Sonnen anlæg med batteri og fuld standardmontage til kun 

89.799,-* inkl. moms


*vilkår & betingelse er gældende.