Pris for solceller med batteri

Standard montering af solceller med batteri
Standard montering inkluderer: Solcelleanlæg el tilsluttet med inverter og batteri i samme rum som gruppetavlen og monteret på en et plans bygning, i et ubrudt felt, hvor taghældningen er imellem 10 – 30° og 50km fra Århus. 
-Vi monterer i hele Danmark, kontakt os og hør nærmerePriser solceller uden batteri

Standard montering af solceller uden batteri

Standard montering inkluderer: Solcelle anlæg el tilsluttet med inverter i samme rum som gruppetavlen og monteret på en et plans bygning, i et ubrudt felt, hvor taghældningen er imellem 10 – 30° og 50km fra Århus.
 

-Vi monterer i hele Danmark, kontakt os og hør nærmere

Vi designer anlæg der passer til dit behov!

Er du nysgerrig på en pris på solceller med eller uden batteri? Vi kan tilbyde solcelleanlæg fra bla.Fronius, Sonnen, Growatt, Kostal og Huawei.

Hos Risskov Teknik og Solar specialdesigner vi alle vores solcelleanlæg efter dine ønsker, og derfor er priseksempler på solceller angivet i prisspænd og de skal tages som vejledende. Priserne er vist både med vores Ulica standard 405W panel, og Winaico´s 425W Glas/Glas panel herunder.

Hvis du har en klar idé om hvilket solcelleanlæg passer til dine behov, kan du få et specialdesignet tilbud ved at klikke få et tilbud herunder, eller hvis du er lidt i tvivl kan du kontakte os direkte på telefonen, og vi kan tage en snak, om hvad der muligvis kunne passe til dit behov.

Er du i tvivl?

Lad en el-ingeniør regne på det for dig!

Få en præcis vurdering af potentialet for et solcelleanlæg, herunder estimeret produktion og tilbagebetalingstid. Disse vurderinger vil blive samlet i en omfattende rapport, der giver dig den bedst mulige indsigt.

Kontakt os i dag for at få flere oplysninger eller læs mere om, hvad rapporten indeholder.

Solcelle ingeniør

LAGERSALG!

Få et 6,5 kW Sonnen anlæg med batteri og fuld standardmontage til kun 

89.799,-* inkl. moms


*vilkår & betingelse er gældende.