Interesseret i solceller?

Solceller uden Batteri

Med solceller uden batteri kan du udnytte solens energi til at blive mindre udsat for svingende elpriser og samtidig give mulighed for at bruge mere energi med god samvittighed. 

Solcelleanlæg UDEN batteri

Et solcelleanlæg uden batteri kan give mange fordele til dit hjem. Først og fremmest vil det hjælpe med at reducere elregningen.

Det er vigtigt at huske på, at solcelleanlæg uden batteri ikke kan gemme den overskydende elektricitet, som de producerer. Dette betyder, at når solen ikke skinner, vil dit hjem stadig bruge strøm fra nettet.

Dette kan resultere i højere omkostninger, da du stadig skal betale for strømmen fra din el-leverandør.

Derudover kan et solcelleanlæg uden batteri være mere overkommeligt i starten, da man ikke behøver at investere i et batteri, som kan øge omkostningerne betydeligt. Men hvis du ønsker at lagre overskudsenergi til senere brug, skal du muligvis overveje at tilføje et batteri til dit solcelleanlæg, og du skal i det tilfælde have en hybridklar inverter.

Alt i alt kan en solcelleanlæg uden batteri give dig en billigere elregning og kan være et godt første skridt mod at skifte til mere bæredygtig energi.

Smartmeter

Vi kan tilbyde hjælp med

Vi står ledige til at møde dine ønsker til et solcelleanlæg.
Ønsker du at overvåge dit system fra en app eller gøre dit solcelleanlæg klar til en fremtidig udvidelse med flere solceller eller batteri, så kan vi hjælpe dig. 

Smartmeter

Få installeret et smartmeter i samme omgang med dine solceller, så din eltavle er klar til udvidelse med batteri senere hvis ønsket. Smartmeteret er med til at indsamle information om, hvor meget af solens energi, som du får udnyttet, og hvor meget ryger ud på elnettet. 

Overvågning igennem app

Vi hjælper dig med at komme godt i gang med dit nye solcelleanlæg ved at få opsat dit system til fjernovervågning. Dette giver dig muligheden for at følge med i dit solcelleanlægs produktion, hvor end du er. 

Hvad kan man forvente at spare med Solceller uden Batteri?

Med et korrekt dimensioneret solcelleanlæg der laver den samme produktion som dit årlige forbrug kan man forvente at spare omtrent 40 procent på sin elregning.

Hvis dit solcelleanlæg producerer mere strøm end du bruger i øjeblikket, kan overskuddet sælges tilbage til nettet og give dig mulighed for at tjene nogle ekstra penge. Det kaldes også “netto-måling”.

I marts 2023 var gennemsnittet 73 øre/kWh solgt til nettet.

Se spotpris live

Er du i tvivl?

Lad en el-ingeniør regne på det for dig!

Få en præcis vurdering af potentialet for et solcelleanlæg, herunder estimeret produktion og tilbagebetalingstid. Disse vurderinger vil blive samlet i en omfattende rapport, der giver dig den bedst mulige indsigt.

Kontakt os i dag for at få flere oplysninger eller læs mere om, hvad rapporten indeholder.

Solcelle ingeniør

LAGERSALG!

Få et 6,5 kW Sonnen anlæg med batteri og fuld standardmontage til kun 

89.799,-* inkl. moms


*vilkår & betingelse er gældende.