Intelligent opladning af din elbil

Elbilslader til Solceller

Med en kombination af solceller, batteri og elbilslader kan man forvente at udnytte 90 % af strømmen produceret fra ens solceller.

Hvad kan vi tilbyde til ladning af elbiler?

Med en intelligent elbilslader til solceller kan du få maksimal udnyttelse af din solcellestrøm.
De ladere, som vi tilbyder, laver intelligent opladning af din elbil alt efter overskudsproduktionen fra dine solceller.
Undersøg de produkter som vi kan tilbyde her.

Zappi lader

Zappi elbilslader er en innovativ og intelligent oplader til elbiler, der kombinerer brugen af solenergi og smart opladningsteknologi. Med Zappi kan du udnytte den overskydende solenergi fra dit solcelleanlæg og bruge den til at oplade din elbil, hvilket giver en mere bæredygtig og omkostningseffektiv opladningsoplevelse.

Elbilslader Zappi
Afspil video
Huawei lader
Afspil video om Huawei lader

Huawei lader

Huaweis bil lader er en avanceret og pålidelig oplader til elbiler, der kombinerer fremragende teknologi med brugervenlighed. Med Huaweis elbils lader kan du oplade din elbil hurtigt og sikkert, hvilket gør det bekvemt at bruge elektrisk transport i din hverdag.

Laderen fra Huawei styres igennem din app til solcelleanlæg. Du kan se, hvordan det fungerer i videoen ved at klikke på billedet.

Fronius Wattpilot

Den dynamiske bil lader fra Fronius kan intigreres i solar.web med alle de andre Fronius produkter, hvor det hele styres sammen. Ladningen der foregår med automatisk faseskift, tager højde for hvor stor forsikring der er til huset og sender maximal energi direkte i elbilen.

Fronius WattPilot styres sammen med solcelleanlæggets app, hvor det også er muligt at kontrollere ladning med et mix af sit batteri, solceller og tilført net strøm.

WattPilot Fronius elbilslader
Afspil video om WattPilot Fronius elbilslader

Ønsker du dig en elbilslader?

Kontakt os i vores telefontid fra kl. 10 til 16 man-tors og fre kl. 10-14, eller udfyld vores kontaktformular og vi vender tilbage til dig. Find os i det daglige på Sommervej 8, 8210 Århus V.

Stor nok til at betjene dig, lille nok til at kende dig

Risskov Teknik og Solar

LAGERSALG!

Få et 6,5 kW Sonnen anlæg med batteri og fuld standardmontage til kun 

89.799,-* inkl. moms


*vilkår & betingelse er gældende.