Hvad ønsker du at vide mere om?

Solceller uden Batteri

Udnyt solens energi til at blive mindre udsat for svingende elpriser og samtidig give mulighed for at bruge mere energi med god samvittighed. 

Solceller med Batteri

En investering i solceller med batteri er god til dig, som har størstedelen af dit forbrug udenfor solskinstimerne. Med et batteri er du sikker på at udnytte solens energi endnu bedre til dit hjem.

Tilbehør og Andre Løsninger

Vi kan tilbyde intelligente elbilsladere, carporte med solceller og snart endnu mere. Læs mere om vores mange muligheder med solceller.

Hvad kan jeg forvente at spare med solceller?

Hvis du overvejer at investere i solceller, har du formentlig også overvejet et batterisystem. Vi står klar med vores ekspertviden til at finde frem til den bedste løsning til dig.

Uden batterilager er den gennemsnitlige udnyttelse af solcellernes produktion på 40 %. Udover at spare på elregningen kan man også forvente lidt for salget af overskudsstrøm. 

Det kan godt være en fordel at lave et anlæg der er øst – vest vendt, da man ofte vil kunne opnå et højere egetforbrug af sin solcellestrøm.

Med en batteriløsning kan du forvente at spare op til 70% på dit elforbrug i forhold til at have et solcelleanlæg uden batteri. Batterilagring kan også hjælpe dig med at udnytte mere af den strøm, som dit solcelleanlæg producerer, da du kan lagre overskudsstrømmen i batteriet og bruge den senere, når solindstrålingen er lav.

I sidste ende afhænger besparelsen med solceller og batterilager af forskellige faktorer, som størrelsen på dit solcelleanlæg, dit elforbrug, og de lokale sol-forhold. Det er altid en god ide at få professionel rådgivning og udføre en analyse af din energiforbrug for at kunne beregne besparelsen, som en solcelle installation kan give dig.

Vi følger med

Opdag de seneste nyheder og teknologiske fremskridt inden for solceller. Vores nyhedssektion holder dig opdateret med de seneste trends, innovationer og banebrydende teknologi på solcelleområdet. Vi er dedikerede til at følge med i udviklingen og sikre, at vores kunder får adgang til de bedste og mest avancerede solcelleløsninger på markedet.

Vores mål er at hjælpe vores kunder med at træffe informerede beslutninger om deres solcelleprojekter og drage fordel af de mest effektive og avancerede løsninger på markedet.

Solcelle Nyheder

3 gode råd for at sikre optimal solcelledrift

For at få mest muligt ud af dit solcelleanlæg og maksimere besparelserne, er der nogle enkle råd, du kan følge. Hos Risskov Teknik & Solar ønsker vi at hjælpe dig med at opnå den bedst mulige ydeevne fra dit solcelleanlæg.

Hvordan fungerer en solcelle?

Læs vores blogartikel og få en dybere forståelse af, hvordan solceller fungerer, og hvordan de bidrager til en grønnere fremtid. Klik her for at lære alt om solcelleteknologien og dens potentiale for at revolutionere vores energiproduktion.

Er du i tvivl?

Lad en el-ingeniør regne på det for dig!

Få en præcis vurdering af potentialet for et solcelleanlæg, herunder estimeret produktion og tilbagebetalingstid. Disse vurderinger vil blive samlet i en omfattende rapport, der giver dig den bedst mulige indsigt.

Kontakt os i dag for at få flere oplysninger eller læs mere om, hvad rapporten indeholder.

Solcelle ingeniør

LAGERSALG!

Få et 6,5 kW Sonnen anlæg med batteri og fuld standardmontage til kun 

89.799,-* inkl. moms


*vilkår & betingelse er gældende.